Het doel van dit platform is velerlei: Dit is een manier voor potentiele klanten om je te vinden. Onze opleiding laat de diversiteit van professionals zien die bij ons zijn opgeleid. Ook kun je hier in contact komen met andere EssentieCoaches, bijvoorbeeld om te kunnen doorverwijzen naar een collega met ervaring op een specifiek gebied of je zou één of meer collega’s kunnen vragen om samen een bepaalde opdracht uit te voeren.

Voorwaarden voor deelname

Als je certificaten hebt van de tweejarige opleiding, zowel de basisopleiding als de verdieping van EssentieCoaching dan kun je je hier aanmelden voor een vermelding op deze website. Als je hierover vragen hebt dan kun je gerust contact opnemen met May Ing via maying@essentiecoaching.nu

Werkwijze

Op de pagina aanmelden is een inschrijf formulier te vinden website is een invulformulier. Daarbij kun je je kort en bondig profileren. Wanneer je dit ingevuld hebt dan ontvang je van ons een logo van EssentieCoach, die je voor je werkzaamheden kan gebruiken.

Je kunt, zo je wil, een link maken naar de diverse websites van Opleiding EssentieCoaching.

Zorg er zelf voor dat wij op de hoogte zijn van wijzigingen van je praktijk, zodat we dit op de website kunnen aanpassen. Je kunt je afmelden door te mailen naar info@essentiecoaching.nu.

Kosten

Er zijn momenteel geen kosten verbonden aan een vermelding. Mocht dat in de toekomst veranderen dan zullen we je daar tijdig over informeren.